Olemme mukana Uusi Teollisuus -messuilla 20.-21.3. Tampereen Messukeskuksessa.

26.02.2019

Olemme mukana Uusi Teollisuus -messuilla 20.-21.3. Tampereen Messukeskuksessa. Löydät meidät osastolta E1107.

Uusi Teollisuus kokoaa yhteen kolme vahvaa ja nousevaa teollisuuden toimialaa, ja tapahtumassa esitellään tuotannon ammattilaisille kohdennetusti kunnossapidon, työturvallisuuden ja teollisuuden palveluita. Näiden palvelujen merkitys kasvaa erityisesti tuotannon kasvaessa.

Valoremontti lisää tehokkuuttaa ja vähentää stressiä

Tule tapaamaan ja juttelemaan kanssamme. Kerromme, kuinka innovatiiviset valaistusratkaisut tuovat säästöä, tehokkuutta ja turvallisuutta. Saat lisää tietoa älykkäästä valaistusjärjestelmästä ja siitä, kuinka nykyaikaisella valaistuksella saavutetaan merkittäviä hyötyjä toiminnassasi.

Tule kuuntelemaan Valoremontin asiantuntijapuheenvuoroja

Ke 20.03.2019 14:40-14:55 
HYVÄN VALAISTUKSEN VAIKUTUS TYÖTURVALLISUUTEEN
Uusi Teollisuus -stage

Laadukas LED-valaistus lisää tutkitusti työhyvinvointia, työturvallisuutta ja tuottavuutta. Kerromme mitä asioita uuden valaistuksen suunnittelussa kannattaa huomioida ja esimerkkejä hyvän valaistuksen vaikutuksesta työturvallisuuteen.

ke 20.03.2019 15:20-15:35
VALOREMONTIN HYÖDYT ASIAKKAILLE
Uusi Teollisuus -stage

Nykyaikaiset valaistusratkaisut tuovat säästöä, tehokkuutta ja turvallisuutta. Saat tietoa älykkäästä valaistusjärjestelmästä ja siitä, kuinka nykyaikaisella valaistuksella saavutetaan merkittäviä hyötyjä toiminnassasi.