Kokonaistoimitus

Huolehdimme projektista sen kaikissa vaiheissa aina kartoituksesta asennukseen avaimet käteen periaatteella.

Valaistuksen uudistuksen selkeä kokonaispaketti

Kanssamme saat valaistuksen uudistuksen kerralla kuntoon. Valoremontin kokonaistoimitukseen kuuluvat, tarvekartoitus, valaistussuunnittelu, säästölaskelmat, valaisimet, asennukset, ohjausjärjestelmät, vanhojen materiaalien kierrätys ja ennen kaikkea osaava projektijohto.

Valoremontin kokonaistoimitus helpottaa sinun elämääsi

Tarjoamme kiinteistön valaistuksen uudistuksen selkeänä kokonaispakettina. Vastaamme työstä kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta asennukseen avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteemme on tarjota asiakkaallemme markkinoiden laadukkain valaistuksen uudistus.

Toimitukseemme sisältyy aina alkukartoitus, valaistuksen suunnittelu, energiansäästö- ja investointilaskelmat, asennustyö, valaisimet ja ohjausjärjestelmät sekä vanhojen valaisimien kierrätys. Myös projektin rahoitus hoituu kauttamme sujuvasti.

Tärkeintä projektin onnistumisessa on sen johtaminen, ja siihen me panostamme. Emme halua sinulle huolta omien kiireittesi keskellä emmekä viivästyksiä yrityksesi toimintaan. Kokonaistoimituksissa on tärkeää projektijohdon osaaminen ja huolellinen suunnittelu. Teemmekin kaikkemme, että projekti viedään laadukkaasti ja nopeasti alusta loppuun. Tähän sitoutuvat myös kanssamme toimivat huolella valitut yhteistyökumppanit.

”Tämä oli harvinainen projekti, sillä se vietiin läpi asetettua aikataulua nopeammin ja hanke pysyi täysin budjetissa. Eikä projektista syntynyt meille yhtään ylimääräisiä henkilöstökuluja. Avaimet käteen -kokonaistoimitus tarjosi meille erittäin hyvän asiakaskokemuksen.”

Anssi Haataja, Business Developement Manager, Rocla Oy

Kysy meiltä lisää Valoremontin kokonaistoimituksesta. Ota yhteyttä vaikka heti.

Valaistussuunnittelu kuuluu aina kokonaistoimitukseen

Hyvä valaistussuunnittelu tuo sinulle todellista lisäarvoa. Valaistussuunnittelulla varmistamme, että valaistus on asiakkaan vaatimusten mukainen ja valaistusjärjestelmä on energiataloudellinen. Lisäksi tuomme sinulle innovatiivisia kehitysideoita. Suunnittelun työvälineenä käytämme nykyaikaisia suunnitteluohjelmistoja sekä valaistusstandardeja, jotka toimivat suosituksina toimialakohtaisissa valaistusratkaisuissa. Näiden avulla taataan mm. riittävä valon määrä, valaistuksen tasaisuus, oikeanlainen värintoisto sekä häikäisemättömyys. Valaistussuunnittelu pitää sisällään mm. valaistus- ja ohjausjärjestelmän suunnittelun sekä energia- ja kustannussäästölaskelmat.

Projektinjohto

Ammattitaitoinen valaistusprojektien johto on onnistuneen valaistusuudistuksen A ja O. Valoremontin valaistusasiantuntijat ja tehokkaat prosessit takaavat, että projektit pysyvät aikataulussa, sovitussa budjetissa ja asetetuissa tavoitteissa. Laadimme yhteistyössä asiakkaan kanssa projektisuunnitelman aikatauluineen ja nimeämme projektille vastuuhenkilöt.

”Valaistusuudistus vietiin Valoremontin toimesta nopeammin mitä odotimme. Projekti hoidettiin alusta loppuun sujuvasti ja projektinjohto piti meidät jatkuvasti tietoisina asennustyön tilanteesta ja vaiheista.”

Sarno Pitenius, Johtaja, K Caara Helsinki

Asennus ja käyttöönotto

Asennamme valaistusjärjestelmän nopeasti, kustannustehokkaasti ja mahdollisimman vähän yrityksesi toimintaa häiriten. Hoidamme koko asennusprojektin avaimet käteen -toimituksena: vuokraamme nosturit, varmistamme oikeiden materiaalien hankinnan ja asennuksen tekevät asiansa osaavat ammattilaiset. Asiakkaan tehtäväksi jää huolehtia siitä, että asentajamme voivat tehdä työnsä esteettömästi ja turvallisesti.

Meillä on kokemusta monenlaisista asennuksista ja emme pelkää haasteita tai monimutkaisiakaan kohteita, on sitten kyse suurista teollisuushalleista, pysäköintiluolasta tai ulkoalueiden valaistuksesta. Ota yhteyttä ja pyydä meidät käymään.


”Valoremontti on kaiken kaikkiaan luotettava kumppani ja projekti valmistui täsmällisesti luvatussa aikataulussa. Projektitoimituksen nopeus ja helppous ylitti odotuksemme.”

Jarno Tolonen, Tehtaanjohtaja, Eltete

Suosittua sisältöä