VALOREMONTTI LAAJENTAA OULUUN

7.08.2018


Älykkäiden LED-teknologialla toteutettujen valaistusremonttien asiantuntija, Valoremontti Oy, on avannut toimipisteen Ouluun. Technopoliksessa sijaitseva Oulun toimisto palvelee asiakkaita paikallisesti niin Oulussa kuin koko Länsi- ja Pohjois-Suomessa. Oulun toiminnan vetäjänä on aloittanut tuotepäällikkö Ari Mattila.


Nopeasti kasvanut Valoremontti Oy työllistää suoraan ja välillisesti kaikkiaan parisenkymmentä valaistuksen ammattilaista Kotkassa, Tuusulassa, Tampereella ja Oulussa. Philipsin sertifioituna kumppanina Valoremontti Oy:n tuotevalikoima käsittää alansa edelläkävijä Philipsin innovatiiviset ja älykkäät LED-valaisintuotteet.


Älykkäällä ja energiatehokkaalla LED-valaistusremontilla kohti kestävää tuotantoa

Älykkäät valaistuksenohjausjärjestelmät ja ympäristöystävälliset LED-valaisimet lisääväät turvallisuutta ja tuovat energiatehokkuutta kiinteistöihin. Työtiloja voidaan valaista automaattisesti käytön ja tarpeen mukaan, ja valaistus voidaan ohjata mukautumaan päivänvalon mukaan. Valaistuksen väri on entistä tärkeämpää laadun ja tuottavuuden kannalta, uudet LED-valaisimet mahdollistavat paremman valon laadun, mikä vaikuttaa myös henkilöstön työvireeseen positiivisesti.

”Vaihtamalla vanhat energiasyöpöt valaisimet uusiin energiatehokkasiin, huoltovapaisiin LED-valaisimiin ja älykkääseen ohjausjärjestelmään, teollisuusyritys voi saavuttaa parhaimmillaan jopa 90 % energiansäästöt valaistuksen osalta. Energiatehokas valaistus auttaa osaltaan teollisuusyritystä siirtymään kohti kestävää tuotantoa”, kertoo tuotepäällikkö Ari Mattila.

Jokainen valoremontti toteutetaan asiakkaan tarpeet ja vaatimukset huomioiden yksilöllisesti, ja valoremontti käynnistyy aina ammattilaisen huolellisella valaistuskartoituksella asiakkaan luona.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Sami Santalahti, puh. 010 5677 031, sami.santalahti@valoremontti.fi
Tuotepäällikkö Ari Mattila, puh. 010 5677 036, ari.mattila@valoremontti.fi