Ajankohtaista

28.3.2022

Modernit ledivalaistusratkaisut ovat tyylikkäitä ja erittäin energiatehokkaita. 

Modernit ledivalaistusratkaisut ovat tyylikkäitä ja erittäin energiatehokkaita.  – Valaistusremonteissa haetaan lähtökohtaisesti aina energiansäästöä. Kun vanhan teknologian valaisimia vaihdetaan ledeihin, saavutetaan 50–70 % energiansäästö, jota voidaan lisätä vielä 10–30 % verran valaistuksen ohjausjärjestelmillä. Säästöä tuo osaltaan myös ledien huoltovapaus ja pitkäikäisyys, avainasiakaspäällikkö Anssi Hangas kertoo.  Anssi vieraili Yritysmaailman haastattelussa kertomassa Valoremontista ja Valoremontin palveluista.

LUE LISÄÄ

3.9.2019

Fiksulataus – sähköautojen latausratkaisut kerralla kuntoon

Valoremontti tuo alkavan syksyn myötä markkinoille uuden palveluntarjoajan. Täysin uusi Fiksulataus hoitaa yritysten ja taloyhtiöiden sähköautojen latausratkaisut fiksusti ja nopeasti.

LUE LISÄÄ

16.8.2019

Olemme mukana Alihankinta-messuilla 24.-26.9. Tampereen Messukeskuksessa.

Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä 20 000 ammattilaista. Alihankinnassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Tervetuloa mukaan!

LUE LISÄÄ

11.6.2019

Valoremontille menestystä Firmakeilailun EM-kilpailussa

Valoremontti Oy osallistui vuoden 2019 Firmakeilailun EM-kisoihin parikilpailuun kaksikolla Oskari Marttila ja Petri Rapeli. Parivaljakko sijoittui kilpailussa hienosti 5. sijalle.

LUE LISÄÄ

12.9.2018

Valoremontille tunnustusta kansainvälisessä valaistuskilpailussa

Valoremontti osallistui kilpailuun asiakaskohteellaan, joka oli Rocla Oy:n Järvenpään trukkitehtaan valaistuksen uudistus.

LUE LISÄÄ