Miksi Valoremontti

Meiltä saat säästöä, tuottavuutta ja laatua.

Viisi hyvää syytä valita Valoremontti

1. Energiansäästöt jopa 90 %

Toimitamme sinulle huoltovapaan ja ympäristöystävällisen LED-valaistusjärjestelmän. Se on investointi, joka säästää rahaa ja nostaa kiinteistösi arvoa. Hyvin suunniteltu ja älykkäällä ohjauksella varustettu valaistusjärjestelmä säästää energiaa jopa 90 % perinteiseen valaistukseen verrattuna ja maksaa itsensä takaisin 1-3 vuodessa.

= jopa 90 % energiansäästöt

2. Helppo ja huoleton kokonaistoimitus

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimman valaistuksen uudistuksen helppona kokonaispakettina. Toimitus sisältää kartoituksen, suunnittelun, energiansäästölaskelmat ja investointilaskelmat, asennustyön, valaisimet ja ohjausjärjestelmät sekä vanhojen valaisimien kierrätyksen. Kauttamme hoituu kätevästi myös valaistusprojektin rahoitus.

3. Laadukas valaistus lisää tuottavuutta

Laadukas LED-valaistus lisää tutkitusti työhyvinvointia, työturvallisuutta ja tuottavuutta. Panostamme osaavaan suunnitteluun ja varmistamme riittävän valon määrän, valaistuksen tasaisuuden, oikeanlaisen värintoiston ja häikäisemättömyyden. Laadukkaat ja huoltovapaat Philipsin LED-valaisimet ja valaistusratkaisut takaavat hyvän valon vuosiksi eteenpäin.

4. Investointi, joka maksaa itse itsensä

Kertainvestoinnin sijaan voit valita kuukausilaskutuksen. Silloin maksat valaistuksen uudistuksen heti ensimmäisestä sähkölaskusta lähtien saavuttamillasi energiansäästöillä. Valitse kuukausittain veloitettava Valoremontti palveluna -palvelusopimus tai käyttövuokra eli leasing.

Säästöt alkavat välittömästi

5. Valoremontilla on vihreä jalanjälki

Valoremontin energiatehokkaat valaistusratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja vähentävät päästöjä. LED-valaistuksen elinkaaren kokonaisvaikutukset ympäristöön ovat huomattavasti perinteisiä valaisimia pienempiä. Valitsemalla kumppaniksesi Valoremontin, olet mukana tukemassa maapallon kestävää kehitystä. Tästä on osoituksena Valoremontin vihreä jalanjälki.

Suosittua sisältöä