Valaistus kokonaistoimituksena

Toimitamme kaikki valaistusratkaisut kokonaistoimituksena avaimet käteen -periaatteella, jolloin vastuu valaistusprojektista on meillä.

Hankkimalla valaistuksen kokonaistoimituksena saat valaistuksen uudistuksen kerralla kuntoon. Toimitamme kaikki valaistusratkaisut kokonaistoimituksena avaimet käteen -periaatteella, jolloin vastuu valaistusprojektin onnistumisesta on Valoremontilla. Kokonaistoimitukseen kuuluvat valaistavan kohteen kartoitus, valaistussuunnittelu, energia- ja kustannussäästölaskelmat, valaisimet, asennus ja käyttöönotto, vanhojen valaisimien kierrätys ja ennen kaikkea osaava projektijohto. Kauttamme saa myös valaistuksen rahoitus- ja elinkaaripalvelut. Valaistussaneeraus ei enää voisi olla helpompaa!

Valoremontin tarjoama valaistus kokonaistoimituksena -palvelu helpottaa sinun elämääsi, koska tarjoamme kiinteistöjen sekä alueiden valaistuksen uudistamisen selkeänä kokonaispakettina. Vastaamme itse kaikista työvaiheista aina valaistuksen suunnittelusta asennukseen ja ylläpitopalveluihin asti avaimet käteen -periaatteella. Tavoitteemme on tarjota sinulle markkinoiden laadukkain valaistusratkaisu pitkällä elinkaarella.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on uusitapa-1-1586x1080.png

Projektin johtaminen

Tärkeintä valaistuksen uudistamisprojektin onnistumisessa on sen systemaattinen johtaminen. Tämä on osa-alue, johon me Valoremontilla panostamme erityisen paljon. Haluamme, että pystyt vapauttamaan omat sisäiset resurssisi valaistussaneerauksen johtamisesta täysin. Emme halua sinulle huolta omien kiireittesi keskellä emmekä viivästyksiä yrityksesi liiketoimintaan. 

Perinteisesti asiakas on johtanut itse eri alihankkijoita, joita valaistuksen uudistamiseen tarvitaan. Tämä on erityisen haastavaa, jos asiakkaalle ei ole aikaisempaa kokemusta valaistuksen uudistamisesta ja siitä kuinka eri alihankkijat toimivat yhdessä. Myös vastuu kokonaisprojektin onnistumisesta on tällöin asiakkaalle itsellään, sillä jokainen alihankkija ottaa vastuun vain omasta työstään eikä koko projektista. Tämän takia me Valoremontilla koemme, että parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen asiakkaan kannalta päästään, jos toimimme itse projektinjohtajana. Näin pystymme valvomaan jokaisen projektivaiheen laatua ja suunnitelmien mukaista toteutusta. Meiltä ostaessa, ostat kokonaistoimituksen, joka tarkoittaa, että me otamme vastuun jokaisesta työvaiheesta sekä lopullisen projektin onnistumisesta. 

Kokonaistoimituksessa on tärkeää projektijohdon ammattitaito sekä koko projektin huolellinen suunnittelu. Teemmekin kaikkemme, että projekti saadaan vietyä laadukkaasti ja nopeasti alusta loppuun asti sovitussa aikataulussa. Tähän sitoutuvat myös kanssamme toimivat huolella valitut yhteistyökumppanit. Valoremontin valaistuksen asiantuntijat ja tehokkaat prosessit takaavat, että valaistuksen uudistamisprojekti pysyy aikataulussa, sovitussa budjetissa ja asetetuissa tavoitteissa. Laadimme yhteistyössä  kanssasi projektisuunnitelman aikatauluineen ja nimeämme projektille vastuuhenkilöt puoleltamme. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi. Olemme toteuttaneet lukuisia valaistuksen uudistamisprojekteja eri toimialoille. Vankasta kokemuksestamme johtuen osaammekin toimia sujuvasti yhteistyössä asiakkaan henkilöstön kanssa, mikä auttaa meitä minimoimaan aiheuttamamme mahdolliset häiriöt asiakkaan liiketoiminnalle.

Kysy meiltä lisää Valoremontin kokonaistoimituksesta. Ota yhteyttä  niin voimme katsoa valaistuksesi kuntoon.

Lue Valaistussuunnittelusta sekä asennuksesta ja käyttöönotosta.