Asennus ja käyttöönotto

Valaistusjärjestelmän asennus ja käyttöönotto tehdään nopeasti, ammattitaidolla ja yrityksesi liiketoimintaa häiritsemättä.

Me hoidamme valaistussaneerausprojektit kokonaistoimituksena, asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tämä tarkoittaa, että myös valaisimien asennus ja käyttöönotto toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Me huolehdimme valaisimien toimituksesta kohteeseen, nostureiden vuokraamisesta, oikeiden asennusmateriaalien hankinnasta sekä siitä, että sähköasentajat ovat paikalla sovittuna aikana valmiina asentamaan valaistusratkaisua. Uuden valaistusratkaisun käyttöönottovaiheessa käymme yhdessä kanssasi läpi kohteeseen asennetun valaistusjärjestelmän toiminnallisuudet ja mahdollisuudet.

Toimitamme valaisimet

Tarpeesi mukaiset Signifyn Philips-valaisimet toimitetaan valaistussaneerauskohteeseen ennen projektin aloitusta. Valaisimet on valittu ja räätälöity huolella juuri sinun liiketoimintaasi, valaistavia tiloja ja tilassa tehtävää työskentelyä ajatellen. Jos esimerkiksi valaistavat tilat luokitellaan vaativiksi käyttöympäristöiksi kuten erilaiset kylmätilat, erittäin lämpimät tilat tai teollisuuden likaiset ja pölyiset ympäristöt, täytyy valaisimilla olla sopivat luokitukset juuri niihin käyttöympäristöihin. Philips-valaisimien kirjo on erittäin laaja. Valaisin valikoima sisältää erilaisiin toimintaympäristöihin soveltuvia laadukkaita pitkän elinkaaren LED-valaisimia. Löydämme sieltä aina tarpeisiin sopivan ratkaisun oikeilla käyttöluokituksilla.

Asennamme valaistusratkaisun

Asennamme valaistusjärjestelmän nopeasti, ammattitaidolla ja mahdollisimman vähän yrityksesi liiketoimintaa häiriten. Sinun on mahdollista sopia kanssamme asennusajankohdasta, joka on juuri sinun liiketoiminnallesi paras mahdollinen. Asennuksia tehdessämme pidämme myös aina huolen siitä, että turvallisuusriskiä asiakkaillenne, työtekijöillenne tai asentajillemme ei pääse syntymään. Sinun ainoaksi tehtäväksi jääkin huolehtiminen asentajiemme esteettömästä asennustyöstä.

Valaisimien asennukset tekevät asiansa osaavat sähköalan ammattilaiset. Huolella tehdyn kartoituksen ja valaistussuunnittelun pohjalta asennustyö käy kustannustehokkaasti ja nopeasti ilman suurempia ongelmia tai yllätyksiä. Jos asennustyön aikana ilmenee yllättäviä ongelmia, niin osaamme ratkoa ne ketterästi, pitkän kokemuksemme ja vankan ammattitaitomme johdosta.

Opastamme ja tuemme käyttöönotossa

Mikäli kohteeseen on valittu älykäs valaistuksen ohjausjärjestelmä niin opastamme ja koulutamme sinut sen käyttöön, kun uuden valaistusratkaisun asennustyö on valmis. Käymme yhdessä läpi valaistuksen ohjausjärjestelmän tuomat mahdollisuudet ja säädämme valaistuksen asetukset kohdilleen aikaisemmin tehdyn suunnitelman mukaisesti. Käyttöönottokoulutuksen jälkeen olet kykenevä itse hallinnoimaan ja automatisoimaan valaistusta tarpeidesi mukaisesti. Tarpeen vaatiessa tarjoamme lisää koulutusta valaistuksen ohjausjärjestelmän käyttöön myös myöhemmässä vaiheessa. 

Meillä on kokemusta monenlaisista asennuksista, emmekä pelkää haasteita tai monimutkaisiakaan kohteita. Olipa kyse suurista teollisuushalleista, pysäköintihalleista tai ulkoalueiden valaistuksesta. 

Tulemme mielellämme kartoittamaan kohteesi ja kertomaan parhaasta mahdollista valaistusratkaisusta juuri sinun liiketoimintaasi.

Suosittua sisältöä