Rahoitus- ja elinkaaripalvelut

Kauttamme voit uusia valaistuksen kertainvestointina tai leasing-sopimuksella.

Valaistuksen uusiminen nykyaikaisiin LED-valaisimiin toimialasta riippumatta tuo yritykselle aina selkeää rahansäästöä. Valitsemalla älykkään valaistuksen ohjausjärjestelmän säästöt vain kasvavat entistäkin pienemmän energiankulutuksen takia. Mitä enemmän älykkyyttä ja säädettävyyttä sitä enemmän säästöjä. Kun energiankulutus pienenee huomattavasti, sähkölaskujen säästöllä voi maksaa valaistuksen uudistamisen kuukausilaskutuksena. Rahoitus- ja elinkaaripalvelut tuovat helpotusta monen yrityksen valaistuksen rahoitushaasteisiin. Kauttamme voit uusia valaistuksen kertainvestointina tai leasing-sopimuksella.

Käyttövuokra eli leasing-sopimus

Valaistuksen uudistamista usein lykätään sen takia, että investointiin ei ole riittävästi rahaa. Ja kukapa yrityksistä ei mieluummin investoisi kassassa olevaa rahaa oman ydinliiketoiminnan kehittämiseen kuin esimerkiksi valaistuksen uusimiseen. Haluamme tehdä valaistuksen uusimisen kaikille yrityksille mahdollisimman helpoksi tarjoamalla rahoitus- ja elinkaaripalveluja. Kauttamme sinulla on mahdollista uusia valaistus käyttövuokra eli leasing-sopimuksella. Leasing-sopimus on kuukausittain veloitettava ja sopimuksen kesto on yleensä 2-5 vuotta. Säästöt alkavat välittömästi. Tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että maksat uudistuksen energiansäästöillä. Positiivista on, että useissa tapauksissa kuukausittaisen käyttövuokran summa on pienempi kuin mitä energiansäästöistä kertyvä summa on, joten voit investoida yli jäävän summan takaisin yrityksen ydinliiketoimintaan.

Leasing-sopimuksen edut ovat:

Elinkaaripalvelut

Valaistusjärjestelmien ja valaisimien toimivuus on yrityksen toiminnan suojaamisen ja työn laadun kannalta arvokas ja tärkeä asia. Voit halutessasi vapauttaa yrityksen omat sisäiset resurssit kokonaan valaistuksen ylläpitoon liittyvistä tehtävistä ostamalla valoa elinkaaripalveluna. Elinkaaripalvelussa ostat valaistusratkaisun kertainvestointina sekä jatkuvan kuukausittaisen huolto- ja ylläpitosopimuksen. 

Me sitoudumme huolehtimaan valaistuksen toimivuudesta ja huollosta huolto- ja ylläpitosopimuksen mukaisesti. Huolto- ja ylläpitosopimus vapauttaa yritystäsi keskittymään omaan ydinliiketoimintaansa, koska mahdollisten ongelmien ilmaantuessa me tulemme paikalle korjaamaan valaistukseen liittyvän vian. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittaa meille ongelmasta sen ilmetessä.

Valoa Palveluna

Valoa palveluna -konsepti on kuukausimaksuperusteinen palvelukokonaisuus, joka sisältää valaistusratkaisun sekä huolto- ja ylläpitosopimuksen. Me huolehdimme etävalvonnan kautta valaistuksen toimivuudesta sopimuksen mukaisesti joka päivä. Valoremontin valoa palveluna -konseptin avulla maksatte vain valosta. 

Räätälöimme sopimuksen sisällön ja pituuden aina yrityksen tarpeen mukaisiksi. Sopimuskausi voi olla muutamasta vuodesta yli kymmeneen vuoteen riippuen asiakkaan toimintaympäristön vaatimuksista. Sinun ei tarvitse muuta kuin keskittyä omaan liiketoimintaasi ja me luomme lisäarvoa liiketoiminnallesi aina toiminnassa olevalla älykkäällä valaistusratkaisulla.

Sopimuskauden päätyttyä sinulla on mahdollisuus:

  1. Lunastaa valaisimet itsellesi sopimuksessa sovitulla hinnalla
  2. Jatkaa huolto- ja ylläpitosopimusta vanhoilla valaisimilla
  3. Uusia valaistusratkaisu sekä huolto- ja ylläpitosopimus

Ota yhteyttä kuullaksesi lisää meidän rahoitus ja elinkaariratkaisuista.

Suosittua sisältöä