Valaistusratkaisut

Tarpeesi mukaiset valaistusratkaisut kaikille toimialoille.

Mikään tila tai alue ei ole liian pieni tai liian suuri toteutettavaksi Valoremontin valaistusratkaisulla. Laajan kokemuksemme ansiosta meille on kasvanut vankka ymmärrys erilaisista toimialakohtaisista lisäarvoa tuottavista valaistusratkaisuista. Kauttamme saat laadukkaat valaistusratkaisut mm. seuraaville toimialoille; teollisuus, logistiikka ja varastot, toimistot, kaupat, parkkihallit ja erilaiset ulkoalueet. Valitsemalla Valoremontin, valitset ammattitaidolla toteutetun pitkän elinkaaren älykkään valaistusratkaisun, joka tuottaa todellista lisäarvoa liiketoiminnallesi. Onnistuneen älykkään valaistusratkaisun kautta saatava lisäarvo tehostaa ydinliiketoimintaasi esimerkiksi työtehokkuuden ja työturvallisuuden parantumisena, kaupallisuuden kasvamisena ja työntekijöiden viihtyvyyden lisääntymisenä.

Toteutamme valaistusratkaisut kokonaistoimituksena avaimet käteen -periaatteella, koska haluamme tehdä valaistusuudistuksen yrityksille niin helpoksi kuin mahdollista. Toimimme itse projektinjohtajana jokaisessa valaistusprojektissa johtaen huolellisesti valittuja kumppaneita, jotka ovat sitoutuneet laadukkaaseen ja standardiemme mukaiseen lopputulokseen. Toimimalla itse projektinjohtajana voimme seurata jokaisen työvaiheen laadukasta toteutusta. Tämän takia pystymme ottamaan täyden vastuun valaistusratkaisun lopputuloksesta. Asiakkaalle tämä tarkoittaa sitä, että hänellä on yksi yhteyshenkilö koko valaistusratkaisuprojektiin liittyen.

Sinun ei tarvitse itse ymmärtää tai tietää valaistuksesta. Sinun täytyy vain osata kertoa meille liiketoiminnastasi, tavoitteistasi ja tärkeimmistä yritystä ohjaavista arvoista. Osaamme sen perusteella kysyä oikeat kysymykset ja rakentaa ehdotuksen parhaasta mahdollisesta valaistusratkaisusta juuri sinun liiketoimintaasi ajatellen.

Kaikki valaistusratkaisumme ovat ympäristöystävälisiä ja kestävän kehityksen mukaisia. Energiatehokas ja älykäs valaistusratkaisu vähentää valaistuksen energiankulutusta jopa 90% ja siten auttaa sinua saavuttamaan omat kestävän kehityksen ja energiansäästö tavoitteesi. Ympäristöystävällisellä ja energiatehokkaalla valaistusratkaisullamme piennenät yrityksesi hiilijalanjälkeä merkittävästi.

Signifyn sertifioitu partneri

Olemme Signifyn sertifioitu partneri, joten käytämme heidän Philips-valaisimia valaistusratkaisuissamme. Signifyn kattava ja laadukas tuoteportfolio sisältää energiatehokkaita  LED-lamppuja, LED-valaisimia ja valaistuselektroniikkaa. Valaisimet ovat myös helposti asennettavia ja huolettavia, joka takaa valaistusratkaisun kustannustehokkuuden. Ei ole sellaista toimialaa tai kohdetta, johon emme löytäisi sopivaa tuotetta. Tarpeen mukaan valaisimet ovat myös räätälöitävissä sinun tarpeidesi mukaisesti.