Töihin Valoremonttiin

Meillä teet töitä kirkkaimmassa kärjessä ja osaavassa mutta rennossa porukassa.

Etsimme uusia ammattilaisia

Kiinnostaako sinua työskentely älykkäiden valaistusratkaisujen kärkijoukoissa? Haluatko työskennellä kehittyvässä yrityksessä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan ja näkemään kädenjälkesi?

Valoremontti Oy on kiinteistöjen valaistuksen uusimiseen erikoistunut asiantuntijapalveluyritys. Toteutamme yrityksille ja julkiselle sektorille innovatiivisia, älykkäitä ja energiatehokkaita LED-valaisinratkaisuja. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelun valaistussuunnittelusta asennukseen, avaimet käteen toimituksina. Valoremontti Oy toimii Philipsin partnerina ja sertifioituna valaistusjärjestelmätoimittajana Suomessa. Philips on valaistuksen markkinajohtaja LED-teknologiassa, sen kehittämisessä, valmistuksessa ja innovatiivisissa valaistusratkaisuissa. Valoremontti Oy:n toimipisteet sijaitsevat Tuusulassa, Tampereella, Oulussa ja Kotkassa. Yhtiö toimii osana Uusitalon perhekonsernia, jonka muihin omistuksiin kuuluu mm. Pyroll Group.

Haemme ratkaisumyynnin ammattilaisia useille alueille

Etsimme teknisen ratkaisumyynnin ammattilaisia Etelä-Suomen, Lounais-Suomen sekä Kaakkois- ja Itä-Suomen alueille. Teet itsenäistä myynti- ja asiakastyötä ja vastaat projektien tuloksellisesta läpiviennistä yhteistyössä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Voit tehdä työtä joustavasti kotitoimistoltasi tai yhtiön toimipisteiltä.

Työtehtäviisi kuuluvat:

Odotamme sinulta:

Tarjoamme sinulle:

Mikäli sinua kiinnostaa työskentely dynaamisessa ja nuorekkaassa asiantuntijaorganisaatiossa maailman johtavan valaistustoimijan tukemana, lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Santalahti puhelimitse (p. 010 5677 031) tai sähköpostitse (sami.santalahti@valoremontti.fi).

Suosittua sisältöä