Fiksulataus – sähköautojen latausratkaisut kerralla kuntoon

3.09.2019

Valoremontti tuo alkavan syksyn myötä markkinoille uuden palveluntarjoajan. Täysin uusi Fiksulataus hoitaa yritysten ja taloyhtiöiden sähköautojen latausratkaisut fiksusti ja nopeasti.

Moni taloyhtiö ja yritys miettii parhaillaan, miten helppo ja tasapuolinen lataus järjestetään: kuka saa ladata, miten energia laskutetaan ja riittävätkö sähköjärjestelmien tehot?

Fiksulataus on palveleva kumppani, joka hoitaa yritysten ja taloyhtiöiden sähköautojen latausratkaisut varmasti ja sujuvasti. Panostamme kattavaan kokonaistoimitukseen ja projekteihin, jotka ovat varmoissa käsissä – Se on meidän periaatteemme ollut aina. Kokonaistoimitukseen kuuluvat alkukartoitus ja suunnittelu, tarvittaessa rahoitus, asennus ja käyttökoulutus, ylläpito ja huolto sekä energiankäytön älykäs seuranta ja maksuliikenne.

Edut Taloyhtiöille

Sähköautot yleistyvät hyvää vauhtia, ja lataustarve myös taloyhtiöissä on suuri. Latausratkaisun tarjoaminen nostaa asuntojen arvoa ja haluttavuutta. Fiksulatauksen toimittama järjestelmä takaa sujuvan ja tasapuolisen laskutuksen energiankäytöstä. Älykkään ratkaisun ja laskutusmahdollisuuden ansiosta sähköä voidaan tarjota myös vieraspaikoilla.

Edut yritykselle

Yritykselle sähköautot ja niiden latausmahdollisuus ovat vastuullisuudesta kertova käyntikortti. Kun työntekijät, vieraat tai asiakkaat tarvitsevat sähköauton latausmahdollisuutta, tulee usein vastaan ongelma laskutuksesta. Järjestelmämme tarjoaa huolettoman ja tasapuolisen laskutuksen energiankäytöstä ja sen seurannasta. Myös latauksen tai lämmityksen ohjaus on helppoa, eikä energiaa kulu hukkaan.

Fiksulatauksen palvelut

  • Kartoitus ja suunnittelu
  • Kokonaistoimitus asennuksesta koulutukseen
  • Seuranta ja maksuliikenne
  • Rahoitus

Joustavat ja älykkäät ratkaisut

  • Älylatauspisteet
  • Latausasemat
  • Hybriditolpat

Mikäli olet harkitsemassa latauspisteiden hankintaa ja haluat lisätietoa, ota yhteyttä Petri Rapeliin p. 010 5677 037, petri.rapeli@fiksulataus.fi.