Valoremontille tunnustusta kansainvälisessä valaistuskilpailussa

12.09.2018

Valoremontti Oy sai tunnustusta sijoittumalla jaetulle toiselle sijalle kansainvälisessä Signifyn (ent. Philips Lighting) järjestämässä Power Of Two -valaistuskilpailussa viime viikolla Amsterdamissa, Hollannissa. Valoremontti osallistui kilpailuun asiakaskohteellaan, joka oli Rocla Oy:n Järvenpään trukkitehtaan valaistuksen uudistus. Projektissa vanhojen suurpainenatriumvalaisimien tilalle asennettiin LED-valaisimet ja älykkäästi ohjattava valaistusjärjestelmä.

Valaistuskilpailuun osallistui yhteensä 38 kohdetta ympäri maailmaa. Kilpailutyöt edustivat neljää eri kilpasarjaa, jotka ovat toimisto- ja teollisuusvalaistus, kaupan ja palveluiden valaistus, maamerkkien valaistus sekä urheilutilojen valaistus. Valoremontti osallistui toimisto- ja teollisuusvalaistuksen kilpasarjaan.

”Tunnustus kansainvälisessä kilpailussa on meille työvoitto, kun ottaa huomioon, että kilpailussa oli mukana maailman parhaat valaistusprojektit. Tämä vahvistaa sen, että liiketoimintakonseptimme on oikea, osaamistamme arvostetaan ja sitä pidetään korkealaatuisena,” toteaa Valoremontti Oy:n toimitusjohtaja Sami Santalahti.

Uusi valaistusjärjestelmä nosti Roclan tuotannon tehokkuutta 7 % ja paransi työviihtyvyyttä

”Älykkäällä ohjausjärjestelmällä voidaan valaista automaattisesti ne alueet, joissa kulloinkin liikutaan ja valaistusta tarvitaan. Energiaa säästyy ja hiilidioksidipäästöt vähenevät, mikä auttaa teollisuusyrityksiä pääsemään kestävään tuotantoon. Roclan kohdalla energiansäästöt ovat jopa 70 %. Älykkään valaistusjärjestelmän avulla voidaan helposti nostaa yrityksen tuottavuutta ja vähentää merkittävästi hiilidioiksidipäästöjä”, kertoo projektipäällikkö Oskari Marttila, Valoremontti Oy.

Laadukas ja oikein mitoittu valaistus nostaa työturvallisuutta ja työn laatu paranee, kun virheet vähenevät.

”Tämä oli sikäli harvinainen projekti, että se valmistui suunniteltua nopeammin ja hanke pysyi täysin budjetissa. Projektista ei aiheutunut meille yhtään ylimääräisiä henkilöstökuluja”, toteaa Anssi Haataja, Business Development Manager, Rocla Oy