Halton

ikoni

70%

Energiasäästöt

ikoni

1,8 vuotta

Takaisinmaksuaika

ikoni

1700

Valaisinta

Halton – tuotantolaitoksen valaistusuudistus

Halton Group on maailman johtava sisäilmastoratkaisujen toimittaja vaativiin erikoisympäristöihin. Yhtiö kehittää ja toimittaa tuotteita, palveluja ja ratkaisuja kaupallisista ja julkisista kiinteistöistä terveydenhuoltoon ja laboratorioihin, ammattikeittiöihin ja ravintoloihin sekä laivoihin ja energiantuotantoympäristöihin. Halton valitsi Valoremontin Kausalan tehtaan valaistusuudistuksen kokonaistoimittajaksi ja valaistukseksi Philipsin LED-valaistusjärjestelmän. Uudella valaistuksella haetaan ensisijaisesti energiansäästöjä, huoltovapautta, parempaa valaistustasoa ja valon laatua.

Viisi syytä, miksi Halton valitsi Valoremontin kumppanikseen:

Referenssit
Valoremontilla on tyytyväiset asiakkaat ja vahvat näytöt vaativista valaistusprojekteista.

Asiakkaan ymmärtäminen
Valoremontti ymmärsi asiakkaan tarpeet ja pystyi ratkaisemaan asiakkaan ongelman löytäen parhaiten soveltuvan valaistusratkaisun tehtaan valaistustarpeisiin.

Luottamus
Asiakkaan ja Valoremontin asiantuntijatiimin henkilökemiat ja näkemykset kohtasivat. Valoremontilla on asiakaslähtöinen ja asiantunteva toimintatapa sekä laadukkaat tuotteet.

Kokonaistoimitus
Koko tehtaan valaistus hoidetaan tehokkaasti ja nopeasti avaimet käteen -toimituksena.

Ajoitus
LED-valaistusta on harkittu, tutkittu ja kokeiltu Haltonilla jo usean vuoden ajan. Laadukas tekninen ratkaisu, investoinnin lyhyt takaisinmaksuaika ja suuret energiansäästöt loivat hyvät edellytykset investointipäätökselle.

image of quoted person

Hannu Hokkanen

Tehtaanjohtaja, Halton Oy

quotation marks

Referenssit, asiakkaan ymmärtäminen, laadukkaat Philipsin tuotteet ja helppo kokonaistoimitus olivat syitä, miksi valitsimme kumppaniksi Valoremontti Oy:n.

Lisää referenssejä