Nokian K-Rauta

ikoni

67%

Energiansäästö

ikoni

1,4

Vuotta

ikoni

112

Valaisinta

Parantunut valaistus tuo paremman asiointikokemuksen Nokian K-Raudassa

Viime joulukuussa kauppiaana aloittanut Antti Valkeapää teetti myymälään valaistuksen uudistuksen. Myymälän sisävalaistus oli jo elinkaarensa loppuvaiheessa ja loppuun palaneet loisteputket vaativat jatkuvaa vaihtotyötä. Vanhat loisteputket kuluttivat melkoisesti sähköä, joten valoremontin avulla haluttiin vähentää energian kulutusta ja saada aikaiseksi kustannussäästöjä. Nykyinen valaistus ei myöskään tuottanut enää riittävän hyvää valaistusta myymälän tarpeisiin.

Nokian K-Raudassa vanhat loisteputket korvattiin laadukkailla Philips LED-valoputkilla, jotka asennettiin olemassa oleviin valaisinrunkoihin. Samalla kaikkiin valaisimiin tehtiin kondensaattorin ja liitäntälaitteen ohitus, jolloin valaisimien huoltovarmuus ja käyttöikä nousee sekä energiatehokkuus paranee. Asennustyö sujui joutuisasti ja kaikki myymälän yli 200 valoputkea vaihdettiin vain muutamassa työpäivässä. Valoremontin jäljiltä tiloissa on mukavampi työskennellä, liikkua ja tuotteetkin tulevat houkuttelevammin esille. Laadukas valaistus tuo paremman asiointikokemuksen myös K-Raudan asiakkaille.

image of quoted person

Antti Valkeapää

Kauppias

quotation marks

Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Myymälän valaistus parani merkittävällä tavalla. Asennukset saatiin valmiiksi nopeammassa aikataulussa, kuin oli suunniteltu. Kaikin puolin täydellinen valoremontti.

Lisää referenssejä