K Caara

ikoni

69%

Energiansäästöt

ikoni

1,5 vuotta

Takaisinmaksuaika

ikoni

600

Valaisinta

K Caara – Autokaupan valaistus, Helsinki

K-Caara on Suomen suurin Volkswagen-konsernin edustamien merkkien jälleenmyyjä ja toimii osana Kesko konsernia. Herttoniemen toimipiste on Suomen suurin täyden palvelun autotalo. K-Caara valitsi Valoremontin automyymälän valaistusuudistuksen kokonaistoimittajaksi. 

Tavoitteena parempi asiakaskokemus

Automyymälän valaistustasoa haluttiin parantaa, koska hyvä valo on keskeinen tekijä hyvän asiakaskokemuksen saavuttamiseksi ja paremman valaistuksen myötä vaihtoautot ovat paremmin asiakkaiden näkyvillä. Parantuneen ostokokemuksen lisäksi valaistusuudistuksen tavoitteena oli henkilökunnan työviihtyyvyyden lisääntyminen ja toiminnan tehostuminen. Myymälän valaistus oli toteutettu vanhoilla loisteputkivalaisimilla. Vanhoja loisteputkia jouduttiin jatkuvasti uusimaan ja huoltokustannukset olivat suuret. Uudella valaistuksella tavoiteltiin myös energiansäästöjä. Valoremontti vaihtoi vanhat loisteputket Philipsin korkealaatuisiin T5 ja T8 LED-putkiin avaimet käteen toimituksena. Projektin tuloksena myymälän valaistustaso ja valaistuksen laatu parani huomattavasti.

K Caara myymälä
image of quoted person

Sarno Pitenius

Johtaja, K Caara Helsinki

quotation marks

Valaistusuudistus vietiin Valoremontin toimesta nopeammin mitä odotimme. Projekti hoidettiin alusta loppuun sujuvasti ja projektinjohto piti meidät jatkuvasti tietoisina asennustyön tilanteesta ja vaiheista.

Lisää referenssejä