Carlson

ikoni

67%

Energiansäästöt

ikoni

2 vuotta

Takaisinmaksuaika

ikoni

3000

Valaisinta

Laadukas valaistus tuo paremman asiointikokemuksen Carlsonin rautakaupoissa

Oy Carlson on vuonna 1859 perustettu vähittäis- ja tukkukaupan yritys. Asiantuntevasta palvelustaan tunnettu Carlson tarjoaa työpaikan lähes 400:lle kaupan ammattilaiselle. Itä-Suomessa toimiva Carlsonin rautakauppaketju on valinnut Valoremontin kuuden rautakauppansa valaistuksen kokonaistoimittajakseen. Myymälöiden sisävalaistus oli jo elinkaarensa loppuvaiheessa ja loppuun palaneet loisteputket vaativat jatkuvaa vaihtotyötä. Nykyinen valaistus ei myöskään tuottanut enää riittävän hyvää valaistusta myymälöiden tarpeisiin. Vanhat loisteputkivalaisimet kuluttivat melkoisesti sähköä, joten valoremontin avulla haluttiin vähentää energian kulutusta ja saada aikaiseksi kustannussäästöjä.

Parantunut valaistus saa kiitosta Mikkelin rautakaupassa

Mikkelin rautakaupassa vanhat loisteputket korvattiin laadukkailla Philips LED-valoputkilla, jotka asennettiin olemassa oleviin runkoihin. Asennustyö sujui joutuisasti ja kaikki myymälän yli 800 valoputkea vaihdettiin uusiin suunniteltua aikataulua nopeammin, vain yhdessä viikossa. Valaistuksen laatu yllätti positiivisesti ja uusi valaistus saa heti kiitosta henkilökunnalta. Tiloissa on mukavampi työskennellä, liikkua ja tuotteetkin tulevat houkuttelevammin esille. Laadukas valaistus tuo paremman asiointikokemuksen myös Carlsonin asiakkaille.

image of quoted person

Atte Räsänen

Myymälänjohtaja

quotation marks

Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Myymälän valaistus parani niin paljon, että se jopa hämmentää työntekijöitä po­sitiivisella tavalla. Asennukset saatiin valmiiksi nopeammassa aikataulussa, kuin oli suunniteltu. Kaikin puolin ajankohta valoremontille oli juuri oikea.

Lisää referenssejä