Pyroll Group

ikoni

75%

Energiansäästöt

ikoni

3 vuotta

Takaisinmaksuaika

ikoni

650

Valaisinta

Pyroll – tehtaiden ja varastojen valaistus

Pyroll, yksi Pohjoismaiden johtavista paperin, pahvin, kartongin ja muovin jalostajista, päätti vaihtaa vanhojen energiasyöppöjen valaisimien tilalle energiatehokkaat ledit ja älykkäät valaistusjärjestelmät. Tampereella, Tervajoella, Valkeakoskella, Tuusulassa ja Siltakylässä sijaitseviin tuotantolaitoksiin toteutettiin uudistus avaimet käteen -toimituksena. Tuotantotilojen lisäksi valaistus uusittiin myös toimistoihin, varastoihin ja ulkoalueille. Valaistuksen avulla Pyroll pääsi asetettuihin tavoitteisiin, jotka olivat energiansäästöt, huoltovapaus ja huoltokustannusten minimointi, työturvallisuuden ja työviihtyvyyden parantaminen.

Ratkaisuksi valittiin Philipsin korkealaatuiset valaistustuotteet ja valaistusohjausjärjestelmät, jonka avulla valaistusta voidaan ohjata älykkäästi tilojen käytön mukaan. Uusi valaistusjärjestelmä toi 75 % energiansäästöt. Joustava järjestelmä mahdollistaa myös tulevaisuudessa tarvittavat muutokset, mikä maksimoi ympäristöystävällisen valaistuksen jatkossakin.

image of quoted person

Petri Kuitunen

Tuotantopäällikkö

quotation marks

Laadukas valaistus on parantanut varastojen työturvallisuutta ja tuonut tehtaille selkeitä säästöjä energiankulutukseen.

Lisää referenssejä